Hej!

Här kan du läsa om oss och om hur LeksaksCity.se startades.
Alla leksaker vi erbjuder är godkända, CE-Märkta och följer även regler för EN71.
Vi erbjuder  leksaker för snabb leverans och ger dig den bästa tänkbara servicen.
Vi finns i Anderstorp som ligger i Småland och vi skickar leksaker hem till dig eller till ett utlämningsställe som du själv väljer.

Varmt välkommen till vår leksaksbutik på nätet!LeksaksCity.se - Leksaker på nätet

LeksaksCity.se lanserades i november 2017 och hade från start som mål att bli Nordens bästa och roligaste leksaksbutik på nätet.

Vi tre som startat Leksakscity heter Anders Bengtsson, Håkan Hultgren och Jesper Richardsson. Vårt lager och kontor ligger i Anderstorp i Småland och vi skickar dagligen leksaker över hela Sverige.

Grundidén kom från Anders under 2015 då han skulle köpa leksaker på internet till sin ettåriga dotter. Anders kände att de e-butiker som fanns inte var helt optimerade vad gällde användarvänlighet och det sortiment de erbjöd. Tanken slog honom att själv starta en e-butik inom leksaker och helt enkelt göra det på ett roligare och bättre sätt.

Bland annat hade många leksaksaffärer många gånger "samma", likadana produkter, produkter från många kända varumärken, men inte så många från andra varumärken, den enda skillnaden var priset. Det kändes rätt tråkigt...

"Anders
- Då kände jag, här kan jag göra något annorlunda, varför erbjuder alla likadana leksaker? Det är ju inte så roligt... Jag började titta efter andra typer av leksaker i andra länder och fann att det finns mycket leksaker som än idag inte fanns i Sverige. Potentialen att erbjuda unika leksaker fanns och då fick jag iden till att starta en leksaksbutik på nätet. Sen var det klart - jag kör tänkte jag!

Vad skulle leksaksbutiken heta? Det var svårt att komma på ett namn. En natt vaknade Anders mitt i natten, Leksakscity !!! ska det heta! Dagen efter gick han upp och googlade namnet och det visade sig att det hade funnits ett postorderföretag på 70, 80 och 90-talet som hette Leksakscity. De fanns inte kvar längre. Namnet var så bra, så Anders tänkte att han skulle kunna återuppliva namnet och så blev det.

Men, det skulle ta två år innan arbetet påbörjades med Leksakscity.se och i augusti 2017 började arbetet på heltid med e-butiken. Sedan har det varit full fart framåt från dag ett och vi växer dag för dag, tack vare alla våra underbara kunder! Vårt motto är att alla ska trivas på Leksakscity, både våra medarbetare och våra kunder. Orsaken till att vi varje morgon hoppar upp ur sängen är alla våra fantastiska kunder som verkligen har visat att de uppskattar Leksakscity. Det känns verkligen kul och det gör att vi fortsätter att bygga Leksakscity tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ha en fin dag och ta hand om er!


LeksaksCity.se erbjuder:

  • En fantastisk support där vi alltid försöker vara behjälpliga via Telefon och Mail.
  • Eget lager som ger supersnabba leveranser
  • Unika produkter
  • Bra priser tackvare direktimport från fabriker från hela världen
  • Djupt sortiment
  • Stort sortiment
  • Öppet köp 60 dagar
  • Bra fraktvillkor
  • Kända varumärkenVårt stora lager och kontorHär ser ni vårt mysiga fikarumVår tomteverkstad går på högvarv året runt :-)Ett av våra kontor, många skärmar är alltid bra :-)Här ser du Torbjörn i full gång på lagret

 

En bild från en del av vårt stora lagerVår fina firmabil

   
Gänget på LeksaksCity

Vår hjälpsamma kundtjänst
kundtjanst leksakscity sverige ab
Kundtjänst
Tel. 0371 - 22 22 00
hej[at]leksakscity.se

Hej! I vår kundtjänst är det flera personer som hjälper dig med produktfrågor, returer och andra funderingar. Vi hjälper dig så fort vi kan via mejl och telefon. Varmt välkommen till Leksakscity.se :).

Lisa Marie
marie leksakscity sverige ab
Kundtjänst
Tel. 0371 - 22 22 00
hej[at]leksakscity.se

Tjena! Jag jobbar med kundtjänst och med lite av varje, tex. så tar jag hand om returer som inkommer och reklamationer. Även en del pappersarbete och andra saker på lagret blir det om dagarna. Efter jobbet pysslar jag en del hemma i huset.


Håkan Hultgren
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Ekonomi
Tel. 0371 - 22 22 00
hakan[at]leksakscity.se

Håkan, han kan räkna på siffror han. Har man en examen i civilekonomi och drivit eget företag i 15 år, så kan man räkna rätt bra :-). Håkan gillar att vrida och vända på alla siffror. Han har också hand om alla avtal med våra leverantörer och samarbetspartners. Håkan är uppvuxen i Småland och är en redig smålänning med sinne för bra affärer. På fritiden så går han gärna ut och går promenader i de småländska skogarna.


Jesper Richardsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Inköp
Tel. 0371 - 22 22 00
jesper[at]leksakscity.se

Jesper är sköter inköp och produktlansering. Han är en höjdare på att hitta nya produkter från hela världen. Han scannar dagligen efter nya produkter och älskar att skriva produkttexter, tur att nån tycker det är kul :-). Jesper är även den som fixar allt med våra bilder och produktfilmer. Han är uppvuxen i Västra Götaland och i och med den stora sjön mitt i staden så har han alltid fiskat mycket. På fritiden så handlar han gärna med aktier eller bygger på sin sommarstuga.


Erland Bengtsson

anders bengtsson leksakscity sverige ab
Lager
Tel. 0371 - 22 22 00

Erland är den store starke pajken på Leksakscity. Om det är nån som kan lasta av en container i hyperfart så är det Erland. Han har jobbat på en gård och i skogen hela livet och har därmed byggt upp rediga muskler. Han älskar att jobba på lagret och ta emot och skicka ut produkter till alla våra underbara kunder. Erland är uppvuxen i Västra Götaland på en bonnagård. På fritiden tar hand om lantbruket där hemma på gården och han har flera djur som behöver tas om hand.


Rebecka Bengtsson

Produktlansering
Tel. 0371 - 22 22 00

Hej på dig :-) Rebecka är supersnabb på att skriva produkttexter och att lansera nya härliga leksaker. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och är därför en stjärna på att lansera produkter inom lantbruk, som Bruder, SikuKids Globe och andra fina leksaksmärken.
Sara Rickardsson

Lager
Tel. 0371 - 22 22 00

Tjeena! Jag jobbar ibland extra på lagret, vilket alltid är lika roligt, packa beställningar och ta hand om inleveranser. Efter jobbet läser jag mycket böcker, kollar på bra serier och filmer.

Torbjörn Vernersson

torbjorn_leksakscity.jpg
Lager
Tel. 0371 - 22 22 00

Hej! Det är jag som packar din beställning. Att packa beställningar hela dagarna, det är det roligaste som finns. Jag sköter även massa annat skoj på lagret. Jag är också alltid först på jobbet, att gå upp vid 5 är inga problem :-) Efter jobbet så lyssnar jag mycket på musik och fiskar också rätt mycket.