Kundtjänst - Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Om du har en allmän fråga.

Undrar du var din beställning är?

Vill du skicka tillbaka din beställning?

 • Kundtjänst Vår hjälpsamma kundtjänst 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Hej! I vår kundtjänst är det flera personer som hjälper dig med produktfrågor, returer och andra funderingar. Vi hjälper dig så fort vi kan via mejl och telefon. Varmt välkommen till Leksakscity.se :).
 • Lisa Marie Lager & Kundtjänst 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Hejsan! Jag jobbar med kundtjänst och på lagret. Jag gör lite av varje, tex. så tar jag hand om returer som inkommer och reklamationer mm. Även en del pappersarbete och andra saker på lagret blir det om dagarna.. Efter jobbet pysslar jag en del hemma i huset.
 • Håkan Hultgren Ekonomi 0371-22 22 00 hakan[at]leksakscity.se
  Tjeena! Jag gillar siffor :-) Bokföringen är min grej och att hålla koll på ekonomin. Jag har också hand om avtal med våra leverantörer och samarbetspartners. Efter jobbet går jag ofta ut och går med min fru. Sedan brukar jag hålla på med aktier och andra investeringar.
 • Jesper Richardsson Inköp 0371-22 22 00 jesper[at]leksakscity.se
  Hallå! Mitt jobb är att leta efter nya leksaker över hela världen. Sedan när jag hittat några coola leksaker, köps de hem och lanseras. Snickra på mitt sommarställe och att fiska är några av mina fritidsintresen.
 • Rebecka Bengtsson Produktlansering 0371-22 22 00
  Hej på dig :-) Rebecka är supersnabb på att skriva produkttexter och att lansera nya härliga leksaker. Att ta produktbilder och fixa med bilder är ju extra roligt. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och gillar att vara ute i naturen.
 • Sara Rickardsson Lager 0371-22 22 00
  Tjeena! Jag jobbar ibland extra på lagret, vilket alltid är lika roligt, packa beställningar och ta hand om inleveranser. Efter jobbet läser jag mycket böcker, kollar på bra serier och filmer.
 • Erland Bengtsson Lager 0371-22 22 00
  Tja! Jag jobbar ibland på det externa lagret. Det externa lagret behövs också skötas, köra sopor, städa och röjer. Emballaget och sopor sorteras väl på tippen. Sedan återanvänder vi så mycket emballage vi bara kan. Efter jobbet så driver jag en liten gård med några nötkreatur.
 • Torbjörn Vernersson Lager 0371-22 22 00
  Hej! Jag är en av de som packar din beställning. Att packa beställningar hela dagarna, det är det roligaste som finns. Jag sköter även massa annat skoj på lagret. Jag är också alltid först på jobbet, att gå upp vid 5 är inga problem :-) Efter jobbet så lyssnar jag mycket på musik och fiskar en del.
 • Några personer... Marknadsföring 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Vill ni komma i kontakt med oss angående marknadsföring, tjänster inom e-handel mm. Mejla till hej[at]leksakscity.se. Så kontaktar någon er.
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@leksakscity.se
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@leksakscity.se
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@leksakscity.se