Kundtjänst - Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Om du har en allmän fråga.

Undrar du var din beställning är?

Vill du skicka tillbaka din beställning?

 • Kundtjänst Vår hjälpsamma kundtjänst 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Hej! I vår kundtjänst är det flera personer som hjälper dig med produktfrågor, returer och andra funderingar. Vi hjälper dig så fort vi kan via mejl och telefon. Varmt välkommen till Leksakscity.se :).
 • Lager Våra duktiga medarbetare på lagret
  Hej! Vi är flera goa personer som har hand om inlveranser och utleveranser. Vi har alltid som mål att skicka ut din beställning så fort det bara går.
 • Håkan Hultgren Ekonomi hakan[at]leksakscity.se
  Tjeena! Jag gillar siffor :-) Bokföringen är min grej och att hålla koll på ekonomin. Efter jobbet går jag ofta ut och går med min fru.
 • Jesper Richardsson Leverantörer jesper[at]leksakscity.se
  Hallå! Jag har kontakt med leverantörer och lanserar nya leksaker. Snickra på mitt sommarställe och att fiska är några av mina fritidsintresen.
 • Rebecka Bengtsson Produktlansering
  Hej på dig :-) Rebecka jobbar extra ibland på Leksakscity och är duktig på att skriva produkttexter. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och gillar att vara ute i naturen.
 • Lisa-Marie Allt i allo :)
  Hejsan! Jag har hand om lagret och styr upp lite här och där. Jag gillar att hålla ordning och reda :). Jag har även en del administrativa uppgifter. Efter jobbet pysslar jag en del hemma i huset.
 • Marknadsföring Marknadsföring 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Vill ni komma i kontakt med oss angående marknadsföring, tjänster inom e-handel mm. Mejla till hej[at]leksakscity.se. Så kontaktar någon er.